Assortiment

Q Blend koffie

Q Blend biedt drie soorten karakteristieke espresso: Medium roast, Dark roast en een Italian roast. Daarnaast hebben we een heerlijke, uitgebalanceerde filterkoffie. Alleen de beste Arabica bonen zijn met zorg geselecteerd.

Thee

Master Tea Blender Inra Esram heeft meer dan 20 jaar ervaring. Hij selecteert zorgvuldig de beste fairtrade en biologische thee blends voor Tea of life. Pure en eerlijke kwaliteiten, direct van de plantages in Sri Lanka, vers verpakt in de oorsprong. Om dit te koesteren staat Master Tea Blender Inra Esram met zijn handtekening garant voor de selectie van de beste thee soorten.

Servies

Wilt u bijhorend servies afnemen? Dan kan dit natuurlijk. Wij bieden diverse soorten servies zoals: espresso-, koffie- en cappuccinokopjes en bijpassende schotels. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bij de koffie

Naast suiker en melkcups presenteren wij een aantal geweldige smaakcombinaties voor bij de koffie: diverse smaken nougat en een assortiment aan heerlijke roomboterkoekjes zowel verpakt als onverpakt. Combinaties die indruk maken.

Barista tools

Wij hebben een groot aanbod baristatools. Tampers, diverse tampingstations, professionele melkopschuimkannen, koffie uitklopbakken, thermometers, koffieweegschalen enz. Vraag gerust naar Q Blend’s favorieten.

Espresso Machines

Q Blend levert ook machines van verschillende merken (Faema, SAB SV Italia, San Remo, WMF, Schaerer en Melitta). Wij leveren traditionele en volautomatische espresso aparatuur. Als u meer informatie wilt, kunt u het beste contact opnemen. Wij maken graag een afspraak met u om alle opties door te lopen en een advies op maat te geven.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden